top of page

קורס מקיף בנושא קישוט עוגות

שיעור 1
העתקת ציור לעוגה
בשיעור נרחיב על העברת כל תמונה לעוגה
בצורה מדויקת ומרשימה. תוכלי לשמח את הילדים עם הדמות האהובה עליהם בקלות ובאסתטיות, גם אם אינך מצטיינת בתחום הצביעה והאיור- טכניקה טובה היא הסוד להצלחה!
זילוף בקצפת
שיעור 2
שיעור זה יעניק לך רעיונות לשיטות שונות לעיטוף עוגה
בקצפת. תכירי לעומק סוגי זילופים חדשים, הן למסגרת העוגה והן לעיטוף העוגה כולה, בצורה מושלמת ומדויקת.


סמאש קייק
שיעור 3
עוגת סמאש קייק היא בדרך כלל קאפקייק ענק העשוי ממנג'ט שוקולד בבסיסו התחתון וקצפת בעיצובים מיוחדים בחלקו העליון. בקורס זה תגלי את כל הסודות והטכניקות המיוחדות כדי ליצור עוגת סמאש קייק חלומית עם כמה שפחות מכשירים מיותרים.
עוגת הסמאש קייק מפורסמת ככזאת שמתוק/ה החוגגים את יום הולדתם הראשון מקבלים כדי להרוס, לחרב וליהנות ממנה באופן החמוד והתמים שרק בני שנה יכולים לעשות, ובנוסף- נותן הזדמנות לצלם את הרגע המתוק הזה ולשמור כמזכרת מצחיקה ומושקעת!
שיעור 4
זילוף מתקדם
הדרך הפשוטה והמרהיבה ביותר לתת לעוגות שלך מגע
אלגנטי ומציאותי.
קורס ניכנס לעומק לעולם הזילוף ונלמד טכניקות זילוף מתקדמות (שתי וערב, זילוף עלים, שושנים ופרחים שונים).


עוגת ויטרינה 1
שיעור 5
בו תלמדי את כל השיטות למילוי עוגה בצורה מיטיבה
ואסתטית; איך לצפות עוגה גבוהה בקצפת, טכניקות קישוט מודרניות ועדכניות כמו למשל: הטזת צבעים מטאליים על העוגה, נייר אכיל, טפטופי שוקולד צבעוני, מרנג איטלקי ועוד
רבים!
עוגת ויטרינה 2
שיעור 6
בנוסף למילוי ועיטוף העוגה, נלמד להרשים גם בטכניקות
מיוחדות שרואים רק לעיתים רחוקות; עוגת שבר, פיצול צבעים בעת עיטוף העוגה בקצפת, טפטוף שוקולד מריר וקישוט צף באוויר.


דפים אכילים
שיעור 7
נצלול לעולם הדפים האכילים, ניצור עוגות בשילוב דף אכיל ודף
טרנספר ונלמד טיפים סודיים להצלחה מפוארת בכל ניסיון.

בצק סוכר
שיעור 8
עולם בצק הסוכר הוא עולם ומלואו! בשיעור זה נחשף לבצק הסוכר ונלמד כיצד משתמשים בו, איך עוטפים עוגה בבצק סוכר ואיך מקשטים עוגה בצורת מתנה מיוחדת (שתשאיר רושם לאן שלא תביאי אותה).
עוגת מספרים
שיעור 9
עוגה שנראית הכי קלה, עוגה שהרבה חושבים שיודעים
להכין. בשיעור זה תגלי כמה לא נכון... קיימים כמה יסודות חשובים לעוגת מספרים מוצלחת, לא רק למראה- אלא גם לטעם.
בואי לקבל את הסודות לעוגת מספרים ממכרת במיוחד (פרווה). נלמד שני סוגי בסיסים, מילוי נכון לעוגת מספרים ושני סוגי קישוטים (שוקולדים ופירות).


קישוטים מתקדמים
שיעור 10
בשיעור האחרון והחגיגי של הקורס, ניישם טכניקות
קישוט מתקדמות שיעניקו לעוגות שלך מראה מקצועי ומוגמר. תלמדי קישוטי צימקאו (החל מכדורים, שברים וטכניקה ליצירת מקופלת שוקולד). נעבוד גם עם קישוטי קרמל, נייר אורז, איזומלט (מראה של זכוכית) ועוד.
bottom of page