top of page

סדנת קינוחים אישיים ופטיפורים

שיעור 1
עוגות מוס
בשיעור הראשון נצלול אל העומק האינסופי של עוגות המוס, נלמד אינספור רעיונות לעוגות מוס עשירות בשלל טעמים ובמראה עוצר נשימה.
יתרה מכך, תקבלי ידע על שימוש נכון בג'לטין, פקטין, בסיסי קראנצ'ים, מרקמים שונים וציפוי מבריק כמו מראה שמצד אחד יעניקו לעוגה שלך מראה מקצועי ומושקע, ומהצד האחר- טעם חלומי וחווית אכילה לא מהעולם הזה.
קינוחי כוסות
שיעור 2
קינוח נפוץ יחסית באירועים, למרות זאת- למצוא קינוח כוסות טעים ויפה (גם באירוע חלבי על בסיס שמנת, וגם באירועי בשרי, על בסיס שמנת צמחית) זו כמעט משימה בלתי אפשרית.
בואי לגלות עולם של קינוחי כוסות פרווה (כן, קראת נכון!) טעימים, קסומים ומקצועיים, שמשאירים אבק לכל קינוח כוסות שטעמת עד היום.


פחזניות
שיעור 3
לכאורה נראית פשוטה להכנה, אך עבודה עם בצק רבוך
מכילה בתוכה אתגרים וסודות. אז בואי תגלי אותם! תלמדי ליצור פחזניות בעלות צורה מדויקת ונקייה, ממולאות במלית עשירה (בחיים לא בשמנת!) ומקושטות כראוי- ותקבלי יצירות אומנות קטנות, מלאות באהבה ובטעם טוב.

שיעור 4
פטיפורים
תכשיטים מתוקים המפארים כל אירוע ומייצרים ביס עשיר שאין
כמותו!
בואי לקבל את כל הידע הנדרש לפטיפור מושלם. נעבוד במרקמים שונים עם קישוטים מרהיבים וטכניקות ייחודיות.


פרלינים
שיעור 5
שוקולד במיטבו... רק המחשבה עליו עושה חשק ללמוד את התחום הנפלא הזה. אז קדימה! בואי ללמוד להכין שלל מילויים לפרלינים שלך (גם בגרסת הפרווה וגם בגרסה החלבית), תגלי את טכניקת הטמפרור, המעניקה לשוקולד יציבות, ברק ומרקם ייחודי. ולא פחות חשוב- בואי לגלות עשרות טכניקות צביעה מקצועיות שיסייעו לך להכין פרלין מקושט, משודרג ומבריק בדיוק כמו בחנויות!
bottom of page
